kolmapäev, 11. märts 2015

MEIE SKYPE KÕNE NÄDALAVAHETUSEL

Terekest!
Otsustasime, et saame nädalavahetusel, pühapäeval kell 15.00 Skypes kokku ja paneme paika meie eesmärgi. Selle peale, et kokku saada tuli meil mõte, kuna õp. Pille oli saatnud meile gmailile kirjad, et peame paika eesmärgi. Alguses kui kõik olid Skypes väljaarvatud Taile, siis Anee Lisett helistas Leenele. Anee rääkis alguses telefonis Skypes ja Madliga rääkis arvutis Skypes. Leene ja Anee Lisett rääkisid, et Madlit ei ole Skypes. Madli pidi saatma Aneele gmaili, sest Madli kirjad ei läinud Skypes kohale. Anee nuputas kuidas grupi kõnet teha. Anee Lisett sai sellega hakkama ja me rääkisime ja arutasime mis võiks olla meie veebilehe eesmärk, mitu ülesannet iga klass saaks. Anee soovis, et Madli lisaks Leene, Taile ja Anee enda meie blogis administraatoriteks. Algul Madli proovis lisada teisi grupi kaaslasi administraatoriteks. Madlil ei tulnud see algul välja. Madli oli ainuke kes oli sellel hetkel administraator. Madli proovis uuest ja see tuli välja, kuid Madli ise oli nüüd autor nagu õpetajagi. Me nuputasime ja nuputasime kuidas saada nii, et kõik oleksid administraatorid. Me mõtlesime, et me peame õpetaja lisama administraatoriks ja siis lisab õpetaja meid kõiki administraatoriteks. Meie eesmärk pidi olema, et igale klassile läheb vähemalt 5 ülesannet. Ja me alustasimegi oma ülesannete tegemist.

8 kommentaari:

  1. Kahju, et Taile ei saanud meie Skype kõnes olla. Aga muidu oli see äge!

    VastaKustuta
  2. See arutamine Skypes oli väga arutatud. Meie õpetaja ütles, et kõik mis me teeme peame me panema blogi postitustesse, ainult kahju, et me oma kõnet ei filminud ega teinud pilte. Selle peale lihtsalt keegi ei tulnud:( Aga pole hullu, sest järgnevalt me seda teeme:)

    VastaKustuta
  3. See arutamine Skypes oli väga arutatud. Meie õpetaja ütles, et kõik mis me teeme peame me panema blogi postitustesse, ainult kahju, et me oma kõnet ei filminud ega teinud pilte. Selle peale lihtsalt keegi ei tulnud:( Aga pole hullu, sest järgnevalt me seda teeme:)

    VastaKustuta
  4. see on päris pikk skipe kõne ja ma usun et teil läks sellega väga kaua aega ja väga mitu kõnet tegite kaa te olete nii tublid ja agarad

    VastaKustuta
  5. Loodan et teil ei lähe väga kiireks:)

    VastaKustuta
  6. Tore et võtate ühendust üksteisega

    VastaKustuta
  7. Loodan, et teil tuli see skype`i kõne hästi välja.

    VastaKustuta