reede, 13. märts 2015

PROGRAMMID MILLEGA TEGIME ERINEVAID ÜLESANDEID

TERE!

Nüüd tutvustan ma Teile lehekülgi millega saime teha erinevaid ülesandeid ja õppematerjale õpilastele, et hiljem lisada need meie veebileheküljele. Kõige populaarsem interneti lehekülg, mille abil saime luua erinevaid ülesandeid ja mida oli kõige lihtsam kasutada oli http://learningapps.org/. Ka minuarust oli kõige lihtsam kasutada learningappsi, sest seal on väga palju erinevaid võimalusi milliseid õppematerjale või mänge saab koostada ja see lehekülg oli ka sellepärast töötamiseks hea, et seda saab kasutada eesti keeles. Need olid lingid mida me saime kasutada ja mida soovitati kuidas saab teha mänge, ülesandeid ja õppematerjale ja neid kõiki erinevates teemades. https://www.plickers.com/ Test









Nende linkidega kaasnes ka soovitusi kuidas teha ja kasutada ning mida teha ja kasutada oma ülesannete tegemisel. Väga palju aitas meie tööd edendada ka tegevuskava mille me tegime kas päev ette või taha ja selle abil oli lihtsam töötada, sest me teadsime tegevuskava abil mida teha ja meil ei kulunud nii palju aega postituste jaoks ja mõtlemiseks :) 

SUURED SUURED TÄNUD MEIE ÕPETAJA PILLELE KES MEID AITAS, SOOVITAS NING OLI ENESEKINDEL!!!

2 kommentaari:

  1. Meie veebilehekülje leiate vanemate postituste alt:) Kahjuks ei jõudnud me enne kevadvaheaega kujundada koos oma grupiga veebilehekülge ja me ei jõudnud ka otsida vastuseid meie saadetud küsitlusele õpilastele, et milliseid ülesandeid õpilased sooviksid või hoopis milliseid õpetlikke mänge. Loodan, et meil läheb väga hästi!

    VastaKustuta
  2. Meie veebilehekülje leiate vanemate postituste alt:) Kahjuks ei jõudnud me enne kevadvaheaega kujundada koos oma grupiga veebilehekülge ja me ei jõudnud ka otsida vastuseid meie saadetud küsitlusele õpilastele, et milliseid ülesandeid õpilased sooviksid või hoopis milliseid õpetlikke mänge. Loodan, et meil läheb väga hästi!

    VastaKustuta