reede, 13. märts 2015

MEIE TÖÖ KOKKUVÕTE

Terekest!

Me mõtlesime endale idee, milleks oli "Õppematerjalid õpilastele". Ootasime ka õpilastelt ülesandeid. Tegime blogi kuhu lisasime kõik ,mis meil sel hetkel toimus ja ka veebilehe kuhu lisasime õppematerjale. Tegime ise ülesanded erinevates teemades ja erinevate programmidega. Meie eesmärk oli panna meie veebilehele 1-4 klassini ülesandeid kuni 5 tükki. Meil läks hästi, et me saime oma eesmärgi saavutatud, me saime teha erinevates teemades ülesandeid, mis kujunesid hästi, me saime oma veebilehe valimis, meil oli koolis hästi hea internet, me saime suhelda Skypes, meil läks ka sellepärast hästi, et meil oli ette tehtud tegevuskava mille abil oli lihtsam täita ülesandeid.
Halvasti see, et vahel ei olnud hea internet, me olime vahel haiged, alguses kui me tegime veebilehe arvasime, et see on kellegi teise veebilehekülg, me ei saanud lisada 3. klassile Leene tehtud ülesannet, meil ei õnnestunud kõiki lisada blogi administraatoriteks. 
Me saavutasime väga hea eesmärgi, sest meil läks enamus asju väga hästi. 
Järgnevalt teeme me koostööd ka Tartu Rahvusvahelise kooliga, kus meie õpetame neile erinevates programmides ülesandeid tegema ja nemad saadavad meile meie õpetatud programmidega ülesandeid. Lisasime edukalt Youtubes videoid ning peale seda lisasime need blogisse. 

Me õppisime:

Tegema koostööd, aitama üksteist, õppisime kasutama erinevaid programme, me õppisime tegema ise blogi ja veebilehte, õppisime veebilehele lisama ülesandeid, me arendasime oma suhtlemis oskust ja probleemide lahendamist.

Täname õpetajat ja kõiki kes meid toetasid ja aitasid:) Loodame, et  meil läheb kõik hästi isegi kui me ei võida!

Aitäh! 

3 kommentaari:

  1. Väga tore, et me saime oma töö lõpule viidud! Olen selle üle väga rõõmus:) Ma loodan, et meie töö võidab midagi ja, et me nägime selle üle ka vaeva:D

    VastaKustuta
  2. Väga tore, et me saime oma töö lõpule viidud! Olen selle üle väga rõõmus:) Ma loodan, et meie töö võidab midagi ja, et me nägime selle üle ka vaeva:D

    VastaKustuta
  3. Tüdrukud! Ma olen nii-nii uhke teie üle! Te olete ülitublid.

    VastaKustuta